De stilte van de muziek - de kracht van het woord - de verwondering van het beeld

De reeksen lopen van eind januari tot eind mei(niet tijdens de schoolvakanties). De tijdstippen kunnen nog ietwat veranderen. De indelingen in leeftijden kunnen ook licht aangepast worden. Heb je vragen of opmerkingen, geef gerust een seintje aan marc@warmwater.be of 0478/503649.

Wacht niet te lang met inschrijven, we beperken het aantal deelnemers voor alle reeksen tot maximum 8 kinderen !

SPELEN MET MUZIEK

Muziekinitiatie voor kleuters van 3 tot 5 jaar.

Heb je een kleuter die steeds staat te dansen als er muziek klinkt? Die graag liedjes meezingt? Die allerlei materialen gebruikt om op te trommelen? Misschien heeft hij/zij wel de muziekmicrobe te pakken! Uw kleuter gaat op een boeiende en creatieve manier op ontdekking in de wondere wereld van klank, dans, expressie en ritme.

Wanneer   Zaterdagmorgen van 09.15 tot 10.15 u. of  woensdagnamiddag van 14.45 u. tot 15.30 u. (niet tijdens schoolvakanties).
Deelname : 80 € voor een reeks van 14 sessies van 02/02 t/m 25/05 (wo) of 29/01 t/m 04/06 (za)
sociaal tarief voor mensen met een beperkt inkomen is bespreekbaar, we gebruiken ook de uitpas.
 
Inschrijven via marc@warmwater.be

We maken er een leuk uurtje van door samen :

  • Muziek te maken (zingen, muziekinstrumentjes bespelen, ritme, bodysounds)

  • Te luisteren naar muziek (liedjes, alledaagse geluiden, allerlei muziekgenres, muziekinstrumentjes en luisterspelletjes

SPELEND MUSICEREN

Muziekinitiatie voor kinderen van 5 tot 7 jaar.

Op een speelse manier brengen we het jonge kind in contact met muzikale zelfexpressie. Zingen, dansen, muziek maken, maar bvb. ook luisteren naar muziek komen aan bod. We brengen uw kind in contact met verschillende instrumenten (piano, gitaar, viool, fluit…). We leren een eerste muziekinstrument bespelen op basis van noten.

Wanneer  Zaterdagmorgen van 09.15 u tot 10.15 u  of woensdagnamiddag van 13.30 u. tot 14.30 u (niet tijdens de schoolvakanties)
Deelname : 95 € voor een reeks van 14 sessies van 02/02 t/m 25/05 (wo) of 29/01 t/m 04/06 (za)
Sociaal tarief voor mensen met een beperkt inkomen is bespreekbaar, we gebruiken ook de uitpas.
 
Inschrijven via marc@warmwater.be

Inhoudelijk is het programma vergelijkbaar met dat van de kleutertjes. Er is echter meer variatie en minder herhaling. We gaan ook verder in de beleving van muziek, we bespreken thema’s, we bewegen op muziek en laten de kinderen improviseren enz …. De kinderen komen ook in contact met diverse muziekinstrumenten die we bespreken en die ze mogen bespelen. Maar bovenal willen we er ook een plezant uurtje van maken.

Sluit Menu