De stilte van de muziek - de kracht van het woord - de verwondering van het beeld

JULLIE REACTIES

Mail 08/2022

PROFICIAT aan  al de medewerkers van poëzie Melle. HET IS EEN PRACHTIG INITIATIEF, EN CULTURELE WAARDE die véél sfeer zal geven aan ons dorp.  Na mijn  verlof, hoop ik  een  voor een de bankjes te bezoeken.  Is dan ook goed voor de gezondheid!  

Dag Marc, (mail 07/2022)

Inderdaad het was een prachige editie! Elk jaar opnieuw geven deze uitvoeringen mij een gevoel van solidariteit en vrede. Dank aan jullie en de artisten, die zo belangeloos hebben meegewerkt.

Ik was blij dat ik erbij mocht zijn. Dank ook voor de financiële steun voor onze mensen zonder verblijfspapieren.

Jullie steun betekent voor ons een erkenning dat onze strijd voor een rechtvaardig bestaan voor iedereen de moeite waard is.

(mail 07/2022) Ik wou jullie nog eens van harte feliciteren met het concert in de Blaisantkerk. Ondanks de overmatige temperatuur was het een heel fijne belevenis. De muzikanten gaven het beste van zichzelf, de muziekkeuze was top, we zijn heel erg blij dat we erbij waren. Om zoiets te organiseren voor het goede doel bewijst dat jullie het hart op de juiste plaats hebben. We hopen dan ook dat de tevredenheid van de aanwezigen zich vertaalt in milde gaven voor Thope en Vluchtelingenwerk

Dag Marc & Co (JANUARI 2019)

Mogen we jullie nog eens van harte proficiat wensen met het mooie nieuwjaarsconcert van vandaag !

Iemen vertelde dat hij helemaal niet zenuwachtig was en dat hij heeft genoten – en dat is voor Iemen helemaal niet evident, dus dankjewel daarvoor !

De huiselijke sfeer in Kultuurhuis Henri is hartverwarmend – doe vooral zo voort !

Met hartelijke groeten, Annemie Ballegeer & Lise Blok

Dag Marc, (AUGUSTUS 2019)

 

Ik kreeg van … jouw email adres door en neem de vrijheid dat te gebruiken  😉

Mijn cliënt … heeft de laatste maanden erg veel last van het ‘teveel in zijn hoofd zitten’.

Het gepieker houdt niet op en er spelen zich allerlei doemscenario’s voor…

 

Ik ging met hem op zoek naar wat in het verleden heeft geholpen, en beeldhouwen was zowat het enige wat hem tot rust heeft gebracht. Mentale kalmte 😊, die hij graag opnieuw zou opzoeken… Maar, gezien zijn autisme is het voor … niet evident zomaar ergens te gaan beeldhouwen. Hij voelde zich zeer op z’n gemak bij jou en vroeg mij of hij misschien terug bij jou verder kon beeldhouwen?

 

Beste Francis (DECEMBER 2019)

we hebben al heel veel mooie reacties gekregen op het concert vrijdag – een vriendin van de muziekacademie sms´te:  “ jullie concert heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik vond het super!”

De variatie en opbouw van het programma was zeer geslaagd – je hebt mooie ingetogen stemmen samen gebracht – de afwisseling met de instrumenten was zeer goed gedoseerd. En Frauke Elsen bracht, zoals jouw opzet was, nog extra glans aan het geheel. Haar hobospel was een afsluiter in climax! 

En als er nog iets fout ging … het hoekje af maakt ook het menselijke uit. En dat was toch ook de bedoeling om ver van het commerciële een mooie oprechte kerststemming vanuit het hart te brengen. 

Wij moeten trouwens ook nog een beetje zoeken om met de juiste belichting het nog intiemer en stemmiger te maken in de kerk.

Alvast ben ik erg opgetogen met onze no-nonsens leuke samenwerking en ik hoop dat jullie zelf ook voldaan en tevreden terugblikken op de avond!

dus, nogmaals, dankbare felicitaties aan iedereen om het beste van zichzelf te geven voor ons kerstconcert

 

oprecht “fijne kerstdagen”

 

Anne-Mie Hautekeete – secretaris – vzw uitMUNTEnd

Goeie morgen Marc, (JANUARI 2020)

De pianolessen lopen goed, Victor vindt het heel fijn en speelt ook veel thuis!

Victor had al eens geluisterd bij Lies wanneer zijn reeks erop zat, maar zij vertelde dat jij dit bijhield.

Hij wil heel graag een nieuwe reeks starten. Stuur de factuur maar door.

Groeten, Inge

Beste Marc (SEPTEMBER 2019)

Silia vond de sessie van deze morgen heel leuk en zou graag blijven komen.

Hoe regel ik de inschrijving en betaling? Alvast bedankt

Julie De Keere

Beste Francis en Marc en al wie erbij betrokken was (JULI 2019)

Het was weer een enorme tour de force van Francis en zijn ouders om het concert logistiek piekfijn in orde te krijgen. Een bravo ook voor de muzikanten die het beste van zichzelf gaven in de voorbereiding en bij de uitvoering: het publiek was vol lof.
De hapjes via Carla en Ria waren weer super lekker.
Blij te horen natuurlijk dat al die inspanningen niet alleen muzikaal genot maar ook een stevige duit hebben opgebracht. Ook de bekendmaking van ons ‘vluchtelingenwerk’ is belangrijk.

Hartelijk dank –  Luc – Thope vzw

Beste Marc en Francis, (JULI 2019)

Na mijn wekelijke plicht in de zondagsmis, was het mij een waar genoegen te mogen luisteren  naar de drie   mooie concerten.  Stuk voor stuk, was het origineel en kunstig gebracht Francis, je hebt me diep ontroerd door je vioolspel! Ik wil dit nog terug horen!

Wat me aanspreekt  in  het “KultuurThuis ‘Henri” is  jullie eenvoud,  vriendelijkheid, bekwaamheid op alle vlakken.  Marc, als bouwheer, beeldhouwer,  aannemer,  binnenhuisarchitect, om  zo een gezellig interieur te scheppen, met uitnodigende tuin, is super geslaagd! Francis als musicus, leraar, en zovéél doelstellingen slaagt erin een   mooi programma samen stellen, dag in dag uit, dat is géén sinecure. Wat me ook aanspreekt dat jullie denken aan goede doelen.

Marc en Francis,  ik wens jullie goeie moed, en ben overtuigd dat het de goede weg opgaat!  Als je denkt dat ik iets kan doen, je weet mij wonen. Bij gelegenheid kom ik wel eens binnen voor een babbel.

Met buurvriendelijke groeten,  Claudine

Sluit Menu