De stilte van de muziek - de kracht van het woord - de verwondering van het beeld

Een reactie Paaskamp 2024 : Ik heb mijn beide zonen ingeschreven voor dit kamp omdat ik er positiefs van gehoord had van een andere mama. Ik vond het wel spannend en mijn zonen ook. We wisten immers niet hoe het kamp zou zijn, ze het leuk zouden vinden en wie de andere deelnemers zouden zijn.  Het kamp is reuze meegevallen. Ik merkte dat mijn zonen zich goed geamuseerd hebben. Mijn jongste zoon kwam meer vertellen dan gewoonlijk. De wandeling en de percussie vond hij het leukst denk ik. Ook in het voetballen tussendoor heeft hij zich ten volle kunnen uitleven, wat wel belangrijk voor hem is. Mijn oudste zoon voelde zich duidelijk heel gewaardeerd in wie hij is. Het mogen meehelpen voor de maaltijden vond hij fantastisch. Ook de maaltijden vonden ze leuk : naar hartelust wit brood en choco kunnen eten (wat wij thuis beperken) is hen heel goed meegevallen. De indruk die mij vooral bijblijft : dat de kinderen echt zichzelf mochten zijn. Ik kan dat niet echt vastpakken of verwoorden wat dat precies was. Het is een aanvoelen dat heel het opzet van het kamp en het werk van vrijwilligers respect voor elk kind uitstraalde en dat jullie heel goed ingespeeld hebben op wie elk kind is en wat hij/zij nodig had. Dat vind ik een enorme meerwaarde. Ook de vele mogelijkheden, de vele activiteiten die ze gedaan hebben en de ruime accomodatie waren heel positief. Bedankt ! 

Creakampen voor kinderen in 2024 (WE ZOEKEN NOG BEGELEIDERS, INFO DRUK HIER)

Wanneer

Juli (15 t/m 19 juli) – thema : ‘een bourgondisch feestje’ (ridders, kastelen …)

Augustus  (5 t/m 9 augustus) – thema : ‘zeeën en oceanen’

diverse activiteiten : Schilderen, tekenen, zang, dans, woord, muziek, knutselen, textiel, natuur, uitstap …. We eindigen met een toonmoment op vrijdagnamiddag.

Waar : de prachtige locatie van campus Sint-Gregorius (diverse lokalen, tuin met speeltuigen, directe toegang tot natuurgebied … ), Jules Destréelaan 67 te 9050 Gentbrugge.

Bijzondere voordelen :

  • kleine groepen van maximum 6 kinderen
  • We voorzien een gezonde broodmaaltijd en tussendoortjes
  • We halen de kinderen op die geen vervoer hebben
  • Onthaal vanaf 8.00 u. t/m 17.30 u. (kamp is tussen 9.00 u. en 16.00 u.)
  • Kennis making met de natuur : De nieuwe locatie biedt ons tal van mogelijkheden (speelplein, speelkoer, Gentbrugse Meersen ….).
  • Uitstap : halve dag in April, volle dag in juli en augustus

Deelname :

  • Normaal tarief : Juli & Augustus : 145 €/week (uitstap is inbegrepen)
  • Kansentarief (*) : Juli & Augustus : 20 €/week (uitstap is inbegrepen)

Dit is alles inbegrepen : alle maaltijden, dranken, tussendoortjes, onthaal vooraf/nadien, ophalen, materialen, verzekering, uitstap …

(*)Iedereen is welkom op onze activiteiten. Het inschrijvingsgeld mag voor niemand een hinderpaal zijn.  Wie hierrond een vraag heeft, kan altijd contact opnemen met ons.

We zoeken nog vrijwilligers om te helpen bij onthaal, bereiden maaltijden, ophalen van kinderen, begeleiden van activiteiten ….

INSCHRIJVEN EN INFO marc@warmwater.be – 0478/503649
Sluit Menu