De stilte van de muziek - de kracht van het woord - de verwondering van het beeld
Ensemble MUZIEKplus

EEN FEEST VAN HELDER LICHT – dans & muziek voor de ganse familie

Beide voorstellingen  gaan door in het Gildenhuis, Merelbekestraat 99 te 9090 Melle

RESERVATIES VIA : MARC@WARMWATER.BE of ASANI@WARMWATER.BE

Dansgroep BALLETplus

ZONDAG 17 DECEMBER OM 16.00 U.

reservatie 15 € – add 18 €                                   kinderen 6 – 12 j 10 €, kleuters gratis
 

De bar is open tijdens en na de voorstelling

 

ZATERDAG 6 JANUARI OM 17.00 U.

reservatie verplicht 27 € – kinderen 6 – 12j 15 €, kleuters gratis

Galavoorstelling met uitgebreide receptie na de voorstelling (wijnen, bieren, broodjes, hapjes …). Onthaal met glaasje bubbels (of fruitsap/water)

DE ZAAL IS VOLZET, ER ZIJN GEEN PLAATEN MEER BESCHIKBAAR !

Muzikaal dansspektakel over het feest van Kerstmis. We brengen kerst tot leven in een verrassende versie waar licht en de kracht van verbinding centraal staan. • Life muziek door ensemble MUZIEKplus olv José Brandao • Het verhaal wordt uitgebeeld door BALLETplus olv Asani Capon

Het is kerstavond, de Kerstkoningin en de Kerstelfen komen samen. Ze zorgen voor licht en harmonie waar het kerstfeest om draait. Ze versieren de kerstboom, steken de lichtjes aan en dansen op kerstliederen. Bijna alles is in gereedheid gebracht om ook dit jaar weer een mooi kerstfeest te vieren. Maar dan komen er vreemde figuren aan die samen met hun leider, de Antikerstkoning het gebeuren komen verstoren. Het licht dooft en een donkere sfeer dreigt het kerstfeest voor altijd te doen verdwijnen.

 

Muzikanten en dansers van vzw Warm Water staan voor het eerst samen op het podium in deze magische familievoorstelling. We brengen kerst tot leven in een verrassende versie van het kerstverhaal waar licht en de kracht van verbinding centraal staan. De muzikanten van MUZIEKplus brengen hun versie van traditionele kerstmuziek die als inspiratiebron diende voor deze voorstelling. De dansers van BALLETplus brengen een mix van klassiek ballet en hedendaagse dans omgeven door licht en de magie van kerst. 

Sluit Menu