WARM WATER

De VZW Warm Water wil diverse vormen van cultuur aanbieden aan een breed publiek. We willen dit doen op een warme en leuke manier door kleinschalige projecten te organiseren hetzij in ons eigen KultuurThuis, hetzij op locatie.

ONZE VISIE

Cultuur in een Thuislijke sfeer
 
Vanaf december willen we op zondagnamiddag KultuurKafee ‘Henri’ open stellen voor iedereen, waarbij we samen een kop koffie nuttigen omringt door goede muziek en een gevarieerde kunstbeleving.
 
We willen de mensen een stukje geluk bezorgen, maar we hopen ook dat men zich bij ons kan en wíl engageren tot persoonlijke ontwikkeling.
 
Cultuur is voor ons dan ook een zeer breed gegeven waarbij onze maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk is. Jaarlijks organiseren we met het barokensemble ‘the Ghent Baroque Players’ concerten tijdens de Gentse Feesten ten voordele van de vluchtelingenwerking in de Gentse Regio. Daarnaast hebben we, op vraag van organisaties, beeldhouwateliers voor mensen met beperkte mogelijkheden, waarbij harde speksteen wordt gebruikt om aan zelfexpressie te doen. Later kunnen bijvoorbeeld ook therapeutisch schilderen en musiceren aan bod komen.
 
In eerste instantie beginnen we klein met het aanbieden van muzieklessen op maat waarbij het mogelijk is om op een eigen tempo aan zang of een instrument te werken. Hierbij wordt het programma afgesproken samen met de coach. Stap voor stap willen we groeien.
overhandiging van de opbrengst van een concert aan VZW Thope en VZW werkgroep vluchtelingen Gent
Sluit Menu