De stilte van de muziek - de kracht van het woord - de verwondering van het beeld

BALLETplus

BALLETplus is een recent opgestart dansgezelschap voor ervaren dansers vanaf 16 jaar. We brengen vooral klassieke stukken met invloeden uit andere dansstijlen. Onze producties bevatten ook heel wat acteerwerk. Daarom zijn we af en toe ook op zoek naar acteurs en figuranten. We willen getalenteerde dansers de kans geven om zich binnen ons dansgezelschap verder te ontwikkelen en deel uit te maken van kleine en grote producties. Ons doel is om 2 keer per jaar een dansvoorstelling te brengen uit het klassieke repertoire maar ook eigen producties komen aan bod. Daarnaast bieden we de kans om mee te werken aan diverse projecten. 

 

We repeteren wekelijks om zondagavond in het Gildenhuis te Melle. Daarnaast repeteren we af en toe ook in een polyvalente ruimte van ‘t Lijsternest in Melle. Soms repeteren we ook op vrijdagavond. We stellen een repetitieschema op en houden zoveel mogelijk rekening met de beschikbaarheden van de dansers. 

 

Na onze eerste succesvolle productie ‘Een Feest van Helder Licht’ brengen wij dit voorjaar ‘Alice in Wonderland’. Daarnaast werken wij momenteel aan projecten. Onder meer een programma voor het KultuurThuis ‘Ballet in de huiskamer’ en een programma voor de viering van 11 juli. In het najaar dansen wij ook bij de opening van de nieuwe tuin van WZC Helianthus Melle. 

 

Wij staan steeds open voor nieuwe projecten. Contacteer ons gerust, we bekijken graag samen uw voorstel. 

 

Contact en info: asani@warmwater.be 

Sluit Menu