De stilte van de muziek - de kracht van het woord - de verwondering van het beeld
CROWDFUNDING CAMPAGNE – FINANCIELE STEUN VOOR ONZE SOCIAAL ARTISTIEKE PROJECTEN (voorbeelden  zie onderaan)

Naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan organiseren we een jubileum concert en doen we een fondseninzameling. De opbrengst zal ons toelaten de komende jaren verder activiteiten te organiseren voor mensen in kwetsbare situaties. Wil je een bedrag storten. Dit kan op rekening nummer BE18 3631 8013 1565 van vzw Warm Water

SET VAN 6 KUNSTKAARTEN  GEBASEERD OP HET VISIOEN (ontwerp Martijn Derese)

Bestellen via marc@warmwater.be – Prijs : 15 € (+ 5€ verzendkosten)

Naar aanleiding van onze concerten tijdens de Gentse Feesten op 23 en 24 juli verkopen we deze set kunstkaarten voor 10 € !

SPONSORSHIP BEDRIJVEN : 200 €  geeft recht op :

  • 4 inkomkaarten concert 23 en 24 juli(inclusief drankje na concert)
  • 4 sets artistieke kunstkaarten
  • logo vermelding in programmaboekje

Contact : marc@warmwater.be

Jubileum concert 'Het Visioen'
'Hemel' (M. Derese)
'Hel' (M. Derese)
Jubileum Concert 'Het Visioen'
zelfportret M. Derese

Korte Biografie Martijn Derese

Martijn Derese werd geboren te Gent op 2 december 1988 en studeerde af in juni 2014 als Master in de Beeldende Kunsten, afstudeerrichting schilderkunst in het KASK in Gent. Hij behaalde hierbij grote onderscheiding en ontving een Nominatie voor de Horlait-Dapsens Prize 2014 in Antwerpen.

Zijn werk draait rond de wisselwerking tussen oude beeldende kunsten zoals schilderkunst en tekenkunst, en hedendaagse (sociale) media. Hij gaat graag diep in op specifieke subculturen en niches. Ook muziek van allerlei verschillende genres en achtergronden is een van zijn belangrijkste inspiratiebronnen.

Hij werkte mee in verschillende groepstentoonstellingen en werd door VZW Rondpunt gekozen voor de Journalistenaward 2015 met zes beschilderd tegels en in 2016 met twee werken.

Zijn laatste solotentoonstelling, “verlaten steden” dateert van september 2023 in zijn eigen atelier in Gentbrugge.

Enkele voorbeelden van onze activiteiten voor mensen met een kwetsbaarheid

Kansentarief uitpas

In 2023 hebben 36 personen deelgenomen met een uitpas aan kansentarief :

  • 47 % leeftijdscategorie – 18 jarigen
  • 53 % leeftijdscategorie + 18 jarigen

Dit is enkel de activiteiten die wij zelf organiseren, dus niet inbegrepen zijn de activiteiten in de dienstencentra, activiteiten in Tanderuis …

KultuurKaffee op zondagnamiddag

Ons kultuurkaffee is open elke zondagnamiddag van september tot eind maart. We vragen een vrije bijdrage voor dranken en event zodat iedereen hiervan kan genieten.

Jaarlijks wijden we een zondagnamiddag aan armoede problematiek, dit jaar wijden we ook 2 zondagnamiddagen een het thema autisme.

MUZIEKplus

Een 10-tal deelnemers, zowel uit kwetsbare situaties als anderen, komen wekelijks bijeen om samen muziek te maken. Alles is gratis, begeleiding, partituren, drankje tijdens pauze …

Percussie voor mensen met autisme.

In samenwerking met VZW Tanderuis organiseren we 2 maal per jaar een reeks workshops voor mensen met autisme. We bereiken ongeveer 15 mensen op jaarbasis.

Poëzie voor mensen met autisme

Eveneens in samenwerking met VZW Tanderuis organiseren we een reeks van 4 sessies voor maximum 6 deelnemers.

Benefietconcert voor VZW Thope

Jaarlijks organiseren we 2 concerten tijdens de Gentse Feesten. De opbrengst hiervan gaat naar de VZW Thope, een VZW die zich inzet voor huisvesting voor mensen uit kansarmoede, vluchtelingen … (opbrengst 2023 : 1800 €)

Concerten voor mensen in kwetsbare situaties (door gitaarensemble Henri, of MUZIEKplus)

In 2023 hebben we 2 concerten gegeven in woonzorgcentrum Helianthus in Melle. Voor 2024 staat er al 1 concert gepland in WZC De zonnebloem in Zwijnaarde. In 2022 hebben we een concert gegeven bij SAMANA Merelbeke

Creakampen voor kinderen in kwetsbare situaties

In samenwerking met instituut Sint Gregorius organiseren we dit jaar 3 creakampen van telkens 1 week (Pasen, Juli & augustus).

De doelgroep is inclusief : minimum de helft van de deelnemers zijn kinderen in kwetsbare situaties.

Sluit Menu